prodaja porodicna kuca muo kotor k619 12

Porodicna kuca u neposrednoj blizini mora – Muo, Kotor

  • 136 m2
  • 3 Soba
  • 2 Parking
  • 2 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta

Porodicna kuca na prodaju – Muo, Kotor

ID-K619
Kategorija: prodaja
Vrsta: kuca
Opstina: Kotor
Naselje: Muo
Lokacija: 2km od Starog Grada Kotor
Povrsina objekta: 136m2
Povrsina placa: 550m2
Broj spavacih soba: 3
Broj kupatila: 2
Terase: 1
Raspored: jednosoban stan u prizemlju + dvosoban stan na prvom spratu
Parking: 2
Udaljenost od mora: 50m
Cena: 260,000€
Kontaktirajte nas!


Opis: Na prodaju, porodicna kuca sa panoramskim pogledom na more povrsine 104m2 + 32m2 prelepe terase na placu od 550m2. Kuca se sastoji iz dva nivoa. U prizemlju je jednosoban, a na spratu dvosoban stan. Kuca predstavlja olicnu priliku kako za odmor i uzivanje tako i za komercijalno rentiranje.


Foto-galerija:

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best-price-guaranteed

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujem nekretninu

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Nekretnine Crna Gora | Svetionik Nekretnine | Nekretnine Kotor


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com