Prodaja stanova Herceg Novi – Stanovi u izgradnji na obali mora, Savina (1)

Stanovi u novogradnji na obali mora – Savina, Herceg Novi

  • 67 m2
  • 2 Soba
  • 1 Parking
  • 2 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta

Prodaja stanova Herceg Novi – Stanovi u izgradnji na obali mora, Savina

ID-S825
Kategorija: prodaja
Vrsta: stan
Opstina: Herceg Novi
Naselje: Savina
Lokacija: prvi red do mora
Sprat: 4
Povrsina: 67m2-68m2
Broj spavacih soba: 2
Terase: da
Parking: da
Cena: na upit
Kontaktirajte nas!


Opis: Na prodaju, stanovi u izgradnji na atraktivnoj lokaciji na samoj obali mora u hercegnovskom naselju Savina. Na raspolaganju su stanovi povrsine od 67m2 do 68m2. Zgradu karakterise visok kvalitet gradnje i ugradnih materijala, moderan dizajn samog objekta i panoramski pogled na more


Fotografije:

Prodaja stanova Herceg Novi – Stanovi u izgradnji na obali mora, Savina (1)Prodaja stanova Herceg Novi – Stanovi u izgradnji na obali mora, Savina (1)


Foto Galerija:


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujem nekretninu

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Stanovi u novogradnji | Prodaja stanova Herceg Novi | Prodaja stanova Savina| Nekretnine Herceg Novi

Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com