apartment for sale budva luxury s645 1

Trosoban stan u luksuznom objektu – Budva

  • 195 m2
  • 3 Soba
  • 2 Parking
  • 2 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta
Stan - Apartment
€695,000

Trosoban stan u luksuznom objektu – Budva

ID-S645
Kategorija: prodaja
Vrsta: stan
Opstina: Budva
Povrsina: 195m2
Broj spavacih soba: 3
Broj kupatila: 2
Terase: 2
Opremljenost: namesten
Parking: da
Udaljenost od mora: 100m
Cena: 695,000€
Kontaktirajte nas!


Opis:

Apartman se nalazi u luksuznom objektu TQ Plaza, rezidencijalnom i poslovnom objektu u srcu Budve. Nalazi se na samo pola sata vožnje od međunarodnog aerodroma u Tivtu i na sat vremena od glavnog grada Podgorice. 

TQ Plaza je udaljena od Slovenske plaže samo 100m, a na nekoliko minuta hoda se nalazi Stari grad i budvanska marina.

Kompleks ima dva nivoa podzemnog parkinga, supermarket, raznovrsne prodavnivce, kafiće i restorane. Na trećem spratu se nalaze kancelarije, a na četvrtom SPA.

Zgrada ima nekoliko eskalatora i sedam liftova, od čega su dva panoramska.Svaki apartman posjeduje „smart sistem“ uz pomoć kojeg stanari mogu da na daljinu kontrolišu različite sadržaje u stanu (hlađenje, grijanje, osvjetljenje, ozvučenje, video nadzor, kućni bioskop), kao i video nadzor. Svi apartmani imaju minimum dvije telefonske utičnice i satelitsku televiziju, kao i video interfon. Stan ima centralizovane klima uređaje i podno grijanje. Čitav kompleks ima ugovor sa kompanijom za opravljanje.  

Apartman se sastoji iz tri spavaće sobe i dva kupatila, potpuno opremljene italijanskim namještajem vrhunskg kvaliteta, Kvalitet konstrukcije i materijali zadovoljavaju internacionalne standarde.


Foto-galerija:

This slideshow requires JavaScript.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best-price-guaranteed

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš imejl treba da sadrži sledeće informacije:

  • Vaše ime i kontakt informacije
  • link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujem nekretninu

Nekretnine Crna Gora | Svetionik Nekretnine | Nekretnine Budva


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com