Prodaja placeva / zajednicka gradnja, Herceg Novi - Plac sa pogledom na more pogodan za izgradnju vise stambenih objekata

Jedinstvena parcela u najlepsem delu grada – Savina, Herceg Novi

  • 1400 m2
  • Prazan
  • Bez tereta
Plac - Land
€1,000

Prodaja placeva Herceg Novi – Urbanizovana parcela 1400m2, Savina

ID-Z113
Kategorija: prodaja
Vrsta: plac / urbanizovano zemljiste
Opstina: Herceg Novi
Lokacija: Savina
Povrsina: 1,400m2
Cena: 1000€/m2


Opis: Na prodaju, plac povrsine 1400m2 smesten u samom srcu Savine u neposrednoj blizini luksuznog naselja Energoprojekt i plaza Galija i Splendido. Parcela je pravilnog oblika, relativno ravna, pogodna za izgradnju.


Fotografije:

Prodaja placeva Herceg Novi - Urbanizovana parcela 1400m2, Savina


 

Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Plac Lustica | Zemljiste Lustica | Nekretnine Lustica | Plac Oblatno | Zemljiste Oblatno | Nekretnie Oblatno | Svetionik Nekretnine


Agent Info:

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com