Zajednicka gradnja - Kuce i placevi Herceg Novi - Porodicna kuca na placu u strom centru grada - prodaja ili suinvesticija

Prodaja ili suinvesticija – Zemljiste sa kucom u strogom centru grada – Herceg Novi

  • 752 m2
  • Prazan
  • Bez tereta

Kuce i placevi Herceg Novi – Porodicna kuca na placu u strom centru grada – prodaja ili suinvesticija (zajednicka gradnja)

ID-K647
Kategorija: prodaja
Vrsta: stan
Opstina: Herceg Novi
Naselje: Herceg Novi
Lokacija: strogi centar
Povrsina objekta: 119m2
Povrsina placa: 752m2
Cena: 335,000€, moguc je dogovor oko korekcije cene


Opis: Plac zahvata povrsinu od 752 kvadratna metra sa objektom povrsine 119 kvadrata. Pogodan je za izgradnju stambenog objekta. Odlicna prilika za investiciju.


Fotografije: Kuce i placevi Herceg Novi - Porodicna kuca na placu u strom centru grada - prodaja ili suinvesticija

Kuce i placevi Herceg Novi - Porodicna kuca na placu u strom centru grada - prodaja ili suinvesticija

Kuce i placevi Herceg Novi - Porodicna kuca na placu u strom centru grada - prodaja ili suinvesticija

 


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Prodaja kuca Herceg Novi | Plac Herceg Novi | Investicija | Zajednicka gradnja | Svetionik Nekretnine


Agent Info:

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com