Prodaja stanova Herceg Novi - Dupleks sa prelepim pogledom i dvoristem u neposrednoj blizini mora, Savina ID-S1612 Kategorija: prodaja Vrsta: stan Opstina: Herceg Novi Naselje: Savina Povrsina stana: 80m²` Povrsina dvorista: 100m² Broj spavacih soba: 2 Broj kupatila: 2 Cena: 470.000€ Opis: Na prodaju, dupleks stan smesten u stambenoj zgradi u neposrednoj blizini mora u najatraktivnijem delu Herceg Novog na Savini.  Stan se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje, ostave, kupatila na prvom i dve spavace sobe, kupatila i terase na drugom nivou. Stan je okruzen uredjenim pripadajucim dvoristem povrsine 100m² Fotografije: Galerija: [gallery type="slideshow" ids="29032,29033,29036,29038,29040,29041,29042,29031,29030,29029,29028,29026,29023,29021,29018,29017,29016"]     Garancija najnizih cena na: svetioniknekretnine.com Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade. Uslovi i odredbe garancije Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com. Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije: * Vaše ime i kontakt informacije *Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine *Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir. SVETIONIK NEKRETNINE portal za oglasavanje nekretnina svetioniknekretnine.com   Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor - sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. * Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.     * Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.   Nekretnine Svetionik | Svetionik Nekretnine  

Dupleks sa prelepim pogledom i dvoristem u neposrednoj blizini mora – Savina, Herceg Novi

  • 80 m2
  • 2 Soba
  • 2 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta
Stan - Apartment
€470,000

Prodaja stanova Herceg Novi – Dupleks sa prelepim pogledom i dvoristem u neposrednoj blizini mora, Savina


ID-S1612
Kategorija: prodaja
Vrsta: stan
Opstina: Herceg Novi
Naselje: Savina
Povrsina stana: 80m²`
Povrsina dvorista: 100m²
Broj spavacih soba: 2
Broj kupatila: 2
Cena: 470.000€


Opis: Na prodaju, dupleks stan smesten u stambenoj zgradi u neposrednoj blizini mora u najatraktivnijem delu Herceg Novog na Savini.  Stan se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje, ostave, kupatila na prvom i dve spavace sobe, kupatila i terase na drugom nivou. Stan je okruzen uredjenim pripadajucim dvoristem povrsine 100m²


Fotografije:

Prodaja stanova Herceg Novi - Dupleks sa prelepim pogledom i dvoristem u neposrednoj blizini mora, Savina

Prodaja stanova Herceg Novi - Dupleks sa prelepim pogledom i dvoristem u neposrednoj blizini mora, Savina


Galerija:

This slideshow requires JavaScript.


 

 

Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Nekretnine Svetionik | Svetionik Nekretnine

 


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com