prodaja kuca herceg novi stari grad nekretnine house for sale k541 3 1

Kuca u srcu starog grada sa pogledom na more, Herceg Novi

  • 90 m2
  • 5 Soba
  • 2 Kupatila
  • Prazan
  • Bez tereta

Prodaja kuca Herceg Novi – Kuca u srcu starog grada sa pogledom na more

ID-K541
Kategorija: prodaja
Vrsta: kuca
Opstina: Herceg Novi
Grad: Herceg Novi
Lokacija: Centar
Stambena povrsina: 90m2
Povrsina placa: 370m2
Broj soba: 5
Broj kupatila: 2
Terase: 1
Cena: 550,000€


Opis: Na prodaju jedinstveni objekat u srcu starog grada sa fantasticnim pogledom na more. Kuca se sastoji iz 90 kvadratnih metara unutrasnje stambene povrsine i velike terase sa jednim od najlepsih pogleda na zaliv. Postoji mogucnost nadogradnje. Jedinstvena prilika, vredi pogledati.


Fotografije:

 

Prodaja kuca Herceg Novi - Kuca u srcu starog grada sa pogledom na more SVETIONIK NEKRETNINE +38269986295 info@svetioniknkertnine.com

Prodaja kuca Herceg Novi - Kuca u srcu starog grada sa pogledom na more SVETIONIK NEKRETNINE +38269986295 info@svetioniknkertnine.com

Prodaja kuca Herceg Novi - Kuca u srcu starog grada sa pogledom na more SVETIONIK NEKRETNINE +38269986295 info@svetioniknkertnine.com

 


Foto-galerija

This slideshow requires JavaScript.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

Prodaja kuca Herceg Novi | Kuca Herceg Novi | Kuca stari grad | Nekretnine Herceg Novi | Nekretnine Svetionik


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com