Hoteli na Hercegnovskoj Rivijeri - Hotel sa 4 zvezdice na obali mora, Kamenari

Hotel sa 4 zvezdice na obali mora – Kamenari, Herceg Novi

  • 322 m2
  • 7 Soba
  • 10 Parking
  • 7 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta
Hoteli - Hotels
€850,000

Hoteli na Hercegnovskoj Rivijeri – Hotel sa 4 zvezdice na obali mora, Kamenari


ID-K704
Kategorija: prodaja
Vrsta: hotel
Opstina: Herceg Novi
Naselje: Kamenari
Povrsina: 322m2
Povrsina zemljista: 275m2
Broj spavacih soba: 7
Broj kupatila: 7
Cena: 850,000€


Opis: Na prodaju, luksuzan hotel sa 4 zvezdice smesten na hercegnovskoj rivijeri u Kamenarima. U pitanju je 200 godina stari kameni palac kompletno obnovljen u skladu sa pravilima Zavoda za zastitu spomenika i adaptiran u moderan hotel koji se sastoji iz 7 soba sa kupatilima, kuhinje, trpezarije, vinskog podruma, bazena sa pratecim sadrzajima, terase za suncanje, dva poslovna prostora u prizemlju i prostora za parking povrsine 150m2 udaljenog 70m od samog hotela.

Osim kamene fasade, pri obnovi hotela praceni su i svi standardi energetske efikasnosti i zastite okoline. Ovaj hotel u punoj meri koristi prednosti sunceve energije i najkvalitetnije toplotne izolacija, uz ugradjen Daikin sistem grejanja i hladjenja. Takođe, ima video nadzor i kvalitetnu opremu (vrhunsku keramiku, sanitarije, bravariju i stolariju ….). Postoji mogućnost proširenja kapaciteta za još 8 do 10 soba kupnjom susjedne kuće i njenom rekonstrukcijom.


Fotografije:

Hoteli na Hercegnovskoj Rivijeri - Hotel sa 4 zvezdice na obali mora, Kamenari

Hoteli na Hercegnovskoj Rivijeri - Hotel sa 4 zvezdice na obali mora, Kamenari

Hoteli na Hercegnovskoj Rivijeri - Hotel sa 4 zvezdice na obali mora, Kamenari


Foto Galerija:

This slideshow requires JavaScript.


 

Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Prodaja stanova Herceg Novi | Stan Herceg Novi | Nekretnine Herceg Novi | Svetionik Nekretnine


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com