Prodaja kuca Kotor - Kamena kuca sa apartmanima, Stari grad Kotor

Kamena kuca sa apatmanima – Stari grad, Kotor

  • 267 m2
  • 8 Soba
  • Namesten
  • Bez tereta

Prodaja kuca Kotor – Kamena kuca sa apartmanima, Stari grad Kotor


ID-K748
Kategorija: prodaja
Vrsta: kuca / vila
Opstina: Kotor
Naselje: stari grad Kotor
Povrsinan kuce: 267m²
Povrsina dvorista
Broj spavacih soba: 8
Cena: 735.000€


Opis: Kuća se nalazi u Kotoru, 100 metara od Morske kapije – glavnog ulaza i 100 metara od Sat-kule u Kotoru.
Kuća ima 5 apartmana (2 garsonjere, 1-sobni, 2-sobni i 3-sobni stan).Ima popločani dio dvorišta, vrt sa terasom i pogled na grad.
Popularna odredišta u blizini apartmana su Katedrala Svetog Tripuna, Gurdić kapija i Crkva Svetog Nikole u ​​Kotoru. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 5 km od kuće.


Fotografije:Prodaja kuca Kotor - Kamena kuca sa apartmanima, Stari grad Kotor


Galerija:

This slideshow requires JavaScript.


 

Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Nekretnine Svetionik | Svetionik Nekretnine

 


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com