Luksuzne nekretnine na hercegnovskoj rivijeri - Kompleks od dve vile na obali mora

Kompleks od dve vile na obali mora – Bijela, Herceg Novi

  • 00 m2
  • Namesten
  • Bez tereta

Luksuzne nekretnine na hercegnovskoj rivijeri – Kompleks od dve vile na obali mora

ID-K633


Opis:

Kompleks od dvije vile u Bijeloj, opština Herceg Novi. Gornja vila je novoizgrađeni objekat, smješten u drugom redu do mora, iza drugog objekta – renovirane autentične kamene vile uz prvu liniju do mora.

Stambena površina gornje vile je 550 m2, a stambena površina donje vile je 160 m2. Ukupna površina dvorišta je  924m2.

DONJA VILA je autentična kamena kuća na obali, u mediteranskom stilu, renovirana po visokim standardima.

Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila, vinskog podruma, ostave, tehničke prostorije i garaže.

Kuća ima dva ulaza – jedan ispod natkrivene terase u dvorištu i jedan od  pored sunčane prednje terase s bazenom.

Kuća je kompletno namještena i useljiva. Ispred kuće je parking za tri automobile i ponta.

GORNJA VILA je novi luksuzni objekt, koji se sastoji od tri etaže i podruma, udaljena 15 metara od mora.

Pripadajuća površina zemljišta gornje kuće je 500m2 (u slučaju odvojene prodaje). Kuća je povezana sa svim gradskim komunikacijama – strujom, gradskom vodovodnom mrežom i kanalizacijom. Pristup automobilom je omogućen i sa magistralnog puta, gdje se nalazi parking za tri automobila. Dvorište je aranžirano mediteranskim biljkama. Kameno stepenište vodi od kuće do plaže, gdje se nalazi ponta.

  • Podrum je prvi nivo gornje vile.
  • Na prvom spratu su dva odvojena studio apartmana, oba sa svojim kupatilom, kuhinjom i balkonom. I ovaj sprat ima nestambene prostorije – vešeraj, tehničku sobu sa instalacijom za Smart House sistem, vinoteku, ostavu, finsku saunu, tursko kupatilo, tuš kabinu i sobu za relaksaciju.
  • Drugi i treći sprat su spojeni u jedan stan. Drugi sprat se sastoji od velikog dnevnog boravka, trpezarije s kuhinjom, ostave, kupatila i garaže s automatskim vratima. Na trećem spratu nalazi se unutrašnje stepenište koje vodi do dvije spavaće sobe, obje sa svojim kupatilima i garderobama. Osim toga, ovaj spat ima radnu sobu s kaminom.

Kuća je u potpunosti izgrađena od najmodernijih materijala, uz primjenu savremenih standarda u konstrukciji, koji su u saglasnosti sa zahtjevima klimatske zone, seizmičke otpornosti i udobnosti.

Pristup serveru pametne kuće je preko Interneta. Omogućeno je praćenje i daljinsko upravljanje video nadzorom, sigurnosnim i protivpožarnim alarmima, elektronskim bravama, rasvjetom i osvjetljenjem, podnog grijanja i ventilacije u svim prostorijama.

Vila je opremljena dizajniranim i udobnim namještajem i visokokvalitetnim skupim kućnim aparatima i elektronikom. Grijanje i klima uređaji su centralni. U slučaju prekida u snabdijevanju električnom energijom postoji i rezervni dizel generator.

Postoje dvije opcije kupovine – prva opcija je kupovina samo gornje vile, a druga opcija je kupovina cijelog kompleksa (obje kuće). Donja vila na obali mora se ne prodaje odvojeno.

Vila ima garažu za jedan automobil i nekoliko parking mjesta iznad gornje vile i ispod donje vile. Ispred donje vile je i ponta za čamce.

 


Fotografije:

Luksuzne nekretnine na hercegnovskoj rivijeri - Kompleks od dve vile na obali mora

Luksuzne nekretnine na hercegnovskoj rivijeri - Kompleks od dve vile na obali mora

Luksuzne nekretnine na hercegnovskoj rivijeri - Kompleks od dve vile na obali mora


Foto Galerija:

This slideshow requires JavaScript.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Luksuzne nekretnine | Prodaja kuca Herceg Novi | Nekretnine Herceg Novi | Prodaja kuca hercegnovska rivijera | Nekretnine hercegnovska rivijera | Svetionik Nekretnine


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com