prodaja kuca kamena kuca herceg novi stari grad nekretnine k448 13

Kuca sa pogledom na more u srcu starog grada – Herceg Novi, stari grad

  • 314 m2
  • 6 Soba
  • 4 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta

Kuca sa prelepim pogledom na more u srcu starog grada – Herceg Novi, stari grad


ID-K448

Kuca se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u Starom Gradu u Herceg Novom.

Sastoji se iz 2 zasebne cijeline,stoga je moguća i zasebna kupovina bilo koje od njih:

1.  Prvi sprat: 140 m2 sa velikim balkonom i baštom 155 m2. Tri velike sobe, kuhinja, dnevni boravak, garsonjera, 2 kupatila, veoma visoki plafoni. Bašta je fantastična oaza u srcu grada.

2. Drugi sprat: 140 m2 i potkrovlje 34 m2. U sklopu objekta se nalazi poslovni prostor-restoran sa dvije kuhinje, šankom, toaletom i malom salom. Stambeni deo (deo sprata i potkrovlje) se sastoji iz 3 sobe, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, 2 toaleta, praone i balkona.

Balkoni i sobe su kao što se vidi na slikama okrenuti ka južnoj strani gdje je potpuni mir i zelenilo i fantastični pogled na Bokokotorski zaliv. Potkrovlje gleda na 3 strane (vidikovac prema zalivu, krovni prozori prema trgu Belavista, a bočni prozor ka još jednom od hercegnovskih trgova i Crkvi Svetog Jeronima).This slideshow requires JavaScript.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

svetionik nekretnine na crnogorskom primorju

nekretnine na crnogorskom primorju herceg novi kotor tivat budva

 

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš imejl treba da sadrži sledeće informacije:

  • Vaše ime i kontakt informacije
  • link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujem nekretninu

Prodaja kuca Herceg Novi | Kuca stari grad | Kamena kuca Herceg Novi | Nekretnine Crna Gora | Svetionik Nekretnine

 


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com