Prodaja kuća Kotor - Kuca za renoviranje na samoj obali mora, Donji Stoliv

Kuca za renoviranje na samoj obali mora – Donji Stoliv, Kotor

  • 172 m2
  • 6 Soba
  • 3 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta

Prodaja kuća Kotor – Kuca za renoviranje na samoj obali mora, Donji Stoliv


ID-K751
Kategorija: prodaja
Vrsta: Kuca
Opština: Kotor
Naselje: Donji Stoliv
Lokacija: obala
Površina kuće: 172m²
Površina dvorišta: 680m²

Cena: 525.000€


Opis: Na prodaju, kuca na prvoj liniji do mora za renoviranje. Sastoji se iz dva sprata sa ukupno 6 spavacih soba i 3 kupatila. Prema odobrenim UT uslovima, pored dve postojece etaze moguca je i nadogradnja sa jos jednom etazom – potkrovljem, sto u ukupnom cini objekat stambene povrsine 308m². Pored potkrovlja dozvoljena je izgradnja jos i podruma i suterena koji ne ulaze u ovu kvadraturu. 


Fotografije:

Prodaja kuća Kotor - Kuca za renoviranje na samoj obali mora, Donji Stoliv

Prodaja kuća Kotor - Kuca za renoviranje na samoj obali mora, Donji Stoliv


Foto Galerija:

This slideshow requires JavaScript.


 

Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Prodaja stanova Herceg Novi | Stan Herceg Novi | Nekretnine Herceg Novi | Svetionik Nekretnine


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com