slide2

Na prodaju vise placeva na Lustici, Dobrec

  • 16000 m2
  • Prazan
  • Bez tereta
Plac - Land
€25

Na prodaju vise placeva na Lustici, Dobrec

ID-Z065
Kategorija: prodaja
Vrsta: plac
Opstina: Herceg Novi
Lokacija:Dobreč
Povrsina: 1100m2 – 16,000m2
Cena:25€, dogovor


Opis: Na prodaju vise parcela, povrsina od 1100m2 do cak 16,000m2 na poluostrvu Lustica, nedaleko od plaze i izletista Dobrec. Placevi se granice sa buducim kompleksom MontRose i svaka od parcela ima nesmetani pogled na more.


Foto-galerija:

This slideshow requires JavaScript.

 


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best-price-guaranteed

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš imejl treba da sadrži sledeće informacije:

  • Vaše ime i kontakt informacije
  • link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujem nekretninu

Nekretnine Crna Gora | Svetionik Nekretnine | Nekretnine Herceg Novi


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com