Svetionik Nekretnine real estate property oglasi herceg novi kuce prodaja podi k590 4 e1545601479885

Luksuzna vila sa bazenom idelna za zivot ili rentiranje – Podi, Herceg Novi

  • 396 m2
  • 6 Soba
  • 5 Parking
  • 3 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta

Luksuzna vila sa bazenom – Podi, Herceg Novi


ID-K590
Kategorija: prodaja
Vrsta: kuca / vila
Opstina: Herceg Novi
Naselje: Podi
Povrsina kuce: 396m2
Povrsina placa: 1200m2
Broj spavacih soba: 6
Broj kupatila: 3
Opremljenost: centralno grejanje na struju i cvrsto gorivo
Parking: 5
Cena: 525.000€


Opis

Vila se nalazi u naselju Podi, Herceg Novi, na rastojanju od 2km od mora. Okružena je s tri strane šumom.

Sastoji se iz 3 etaže:
Prizemlje: kotlarnica, garaža površine 50m2 i apartman površine 60 m2, s dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom, hodnikom i dvije spavaće sobe.

Prvi sprat: ulaz spoljnim stepenicama. Sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, trpezarije i jedne spavaće sobe. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu.
Iz dnevnog boravka se unutrašnjim stepenicama ide na drugi sprat.

Drugi sprat (potkrovlje): tri spavaće sobe i veliko kupatilo.
U dvorištu, pored kuće, se nalazi bazen s kompletnom opremom i pomoćni objekat s roštiljem. Dvorište je prelijepo aranžirano raznim vrstama mediteranskih biljaka.
 
Cijela kuća je klimatizovana, a grijanje je obezbijeđeneo sistemom centralnog grijanja na čvrsto gorivo i struju. Objekat je obezbijeđen sistemom alarma i video nadzor.


Luksuzna vila sa bazenom idelna za zivot ili rentiranje - Podi, Herceg Novi

Foto-galerija:

This slideshow requires JavaScript.


 

Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

svetionik nekretnine na crnogorskom primorju

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujem nekretninu

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Prodaja kuca Herceg Novi | Prodaja kuca Podi | Nekretnine Podi | Nekretnine Crna Gora | Svetionik Nekretnine | Nekretnine Herceg Novi


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com