Prodaja kuca Igalo - Porodicna kuca Drenovik

Porodicna kuca u Drenoviku – Herceg Novi, Igalo

  • 171 m2
  • 4 Soba
  • 2 Parking
  • 2 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta

Prodaja kuca Igalo – Porodicna kuca Drenovik

ID-K627
Kategorija: prodaja kuca
Vrsta: kuca
Opstina: Herceg Novi
Naselje: Igalo
Lokacija: Ratisevina
Spratnost: 2
Povrsina: 171m2
Broj spavacih soba: 4
Broj kupatila: 2
Povrsina dvorista: 400m2
Parking: da
Cena: 160,000€


Opis: Na prodaju, porodicna kuca smestena u naselju Drenovik. Kuca se nalazi u mirnom i tihom kraju i sastoji se iz dve etaze. Na oba sprata se nalazi po dnevni boravak, kuhinja, dve spavace sobe, hodnik i kupatilo. 


Fotografije:

Prodaja kuca Igalo - Porodicna kuca Drenovik

Prodaja kuca Igalo - Porodicna kuca Drenovik


Foto Galerija:

This slideshow requires JavaScript.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Prodaja kuca Igalo | Kuca Igalo | Prodaja kuca Herceg Novi | Nekretnine Herceg Novi | Nekretnine Igalo | Svetionik Nekretnine


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com