prodaja stan skaljari kotor s421 2

Prodaja – Nov jednosoban stan, 64m2 – Kotor, Skaljari

  • 64 m2
  • 1 Soba
  • 1 Parking
  • 1 Kupatila
  • Namestaj
  • Bez tereta
Stan - Apartment
€140,800

Prodaja – Nov jednosoban stan, 64m2 – Kotor, Skaljari

ID-S421
Kategorija: prodaja
Vrsta: stan
Opstina: Kotor
Naselje: Skaljari
Sprat: visoko prizemlje
Povrsina: 64m2
Parking: da
Broj spavacih soba: 1
Broj kupatila: 1
Terase: 1

Cena: 140,800€


Opis: Nov jednosoban stan se nalazi na prizemlju moderne zgrade. Stan je površine od 64 m2 i sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa trpezariom i kuhinjom, kupatila i balkona. Stan se prodaje sa potpunom završnom obradom, za koju se koriste kvalitetni materijali kao što su parket od plemenitih vrsta drveta, granitna keramika Porcelanosa i sanitarije Villeroy & Boch i Noken. Prozori su napravljeni od dvokomornih drvenih profila sa funkcijom provjetravanja kroz zatvoren prozor. Stan je osmišljeni tako da pruža prostran, lijepo dizajniran i funkcionalan životni prostor u kojem se čovjek najprijatnije osjeća. U stan je doveden optički kabal za internet, a takođe je instalirana satelitska televizija sa velikim izborom kanala. Nalazi se na oko 2 km od Starog grada Kotor. Aerodrom Tivat je udaljen oko 8 km. Završetak radova je planiran do ljeta 2018 godine.

Prodaja - Nov jednosoban stan, 64m2 - Kotor, Skaljari

Prodaja – Nov jednosoban stan, 64m2 – Kotor, Skaljari

 

 


Foto-galerija:

This slideshow requires JavaScript.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best-price-guaranteed

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš imejl treba da sadrži sledeće informacije:

  • Vaše ime i kontakt informacije
  • link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujem nekretninu

Nekretnine Crna Gora | Svetionik Nekretnine | Nekretnine Herceg Novi


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com