KUCA IGALO RANC SVETIONIK NEKRETNINE HERCEG NOVI 6KUCA IGALO RANC SVETIONIK NEKRETNINE HERCEG NOVI 7KUCA IGALO RANC SVETIONIK NEKRETNINE HERCEG NOVI 19KUCA IGALO RANC SVETIONIK NEKRETNINE HERCEG NOVI 25KUCA IGALO RANC SVETIONIK NEKRETNINE HERCEG NOVI 35IMG 2314

Prodaja – porodicna kuca – Igalo

  • 300 m2
  • 2 Parking
  • Prazan
  • Bez tereta

Prodaja – porodicna kuca – Igalo

ID – K436

KUCA SE NALAZI NA PUTU IZMEDJU DUBROVNIKA I HERCEG NOVOG, 1KM OD GRANICNOG PRELAZA DEBELI BRJEG, A 25KM OD AERODROMA CILIPI.

NALAZI SE NA PLACU OD 1.700 M².

SASTOJI SE OD:
– KULTIVISANOG I UREDJENOG DVORISTA
– KONOBE U PRIZEMLJU
– DVIJE GARAZE
– PODRUMA (PRIZEMLJE)
– I SPRAT STAN OD 150 M² ( TRI SOBE, DNEVNI BORAVAK, DVA KUPATILA)
– VERANDA SA KAMINOM
– II SPRAT 150 M² STANA (NEZAVRSEN)
U DVORISTU POSTOJE RAZNOVRSNE SADNICE VOCA I CVJECA KOJE USPJEVA NA OVIM PROSTORIMA (VINOVA LOZA, KIVI, MANDARINE, NARANDZE, I RAZNO…).
SVE TERASE, TROTOARI SU POKRIVENI BOKELJSKIM KAMENOM. TAKODJE GUMNO, ROSTILJ I PRATECI SADRZAJI U DVORISTU (FONTANA, MOSTIC, POTOCIC) SU IZGRADJENI OD BOKELJSKOG KAMENA.
TIK PORED KUCE SE NALAZI RJEKA SUTORINA, KOJA PRUZA JEDINSTVEN UGODJAJ I CIJA JE OBALA TAKODJE U SKLOPU PLACA I NA KOJOJ SE TRENUTNO ODVIJAJU RADOVI NA IZGRADNJI TERASE, MOSTA I RIBNJAKA (STO SE MOZE VIDJETI NA SLIKAMA).
POSTO SE KUCA NALAZI NA OGROMNOM PLACU (1.700 M² + 17.000 M²), POSTOJI MOGUCNOST KUPOVINE PLACA I IZA KUCE. SAMA BLIZINA MORA I INSTITUTA “DR SIMO MILOSEVIC” (3KM), DAJE SIROKU MOGUCNOST RAZVIJANAJA PORODICNOG BIZNISA, ODNOSNO SEOSKOG TURIZMA.

CJENA: dogovor

 


 

Galerija:

[print_gllr id=5571]


 

Video prezentacija


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com