Svetionik Nekretnine real estate property oglasi herceg novi2547

SNIZENA CENA – Nova vila sa pogledom na more – Kumbor, Herceg Novi

  • 324 m2
  • 4 Soba
  • 2 Parking
  • 3 Kupatila
  • Prazan
  • Bez tereta

SNIZENA CENA!!! – Nova vila sa pogledom na more – Kumbor, Herceg Novi

ID-K451


Opis

Na prodaju luksuzna vila vrhunskog kvaliteta sa prelepim pogledom na more, udaljena svega 100 metara od lokalne marine i plaže u Kumboru, u blizini Herceg Novog. 

Vila se nalazi na užvišenoj poziciji i to joj omogućava panoramski pogled na more i bokokotorski zaliv. 
Ova vila je dizajnirana tako da nudi maksimalan prostor i udobnost. Vila je dobro pozicionirane i prozračna. 
Ima veliku terasu, prostrani dnevni boravak otvorenog tipa sa delom za ručavanje i kuhinjom, dve spavaće sobe na svakom spratu, kao i potpuno opremljena kupatila sa svom sanitarijom na prvom i drugom spratu. 
Mali apartman je opremljen sa kupatilom i prostorom za mini kuhinju, sa posebnim ulazom. Nalazi se na prvom spratu vile i pogodan je za osoblje ili goste. 

U izgradnji su korišćeni najkvalitetniji moderni materijali. Vila je opremljene sa klima uređajima i centralnim grejanjem, interfonom, satelitskom televizijom i kablovskom.

Moderan dizajn vile se uklapa u uređeno okruženje i sve to utiče na stvaranje mirne i tihe atmosfere pored mora. 

Vila ima svoja parking mesta

Prema najnovijem Detaljnom Urbanističkom planu za ovaj region, dozvoljava se izgradnja dodatnog sprata. Takođe postoji i mesta za izgradnju bazena ispred vile.

Bruto površina cca.324m2. Neto površina cca.265m2 (168.6m2 unutrašnjeg prostora + 2 terase ukupne površine 67m2 + 29m2 skladišnog prostora i vinskog podruma)


Foto-galerija:

This slideshow requires JavaScript.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best-price-guaranteed

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš imejl treba da sadrži sledeće informacije:

  • Vaše ime i kontakt informacije
  • link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujem nekretninu

Nekretnine Crna Gora | Svetionik Nekretnine | Nekretnine Herceg Novi


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com