Prodaja stanova hercegnovska rivijera - Stan i poslovni prostor pogodan za restoran smesteni na obali mora, Savina

Stan i poslovni prostor za restoran smesten na obali mora – Savina, Herceg Novi

  • 373 m2
  • Prazan
  • Bez tereta
Poslovni - Commercial
€1,200,000

Prodaja stanova hercegnovska rivijera – Stan i poslovni prostor pogodan za restoran smesteni na obali mora, Savina


ID-S1621
Kategorija: prodaja
Vrsta: stan
Opstina: Herceg Novi
Naselje: Savina
Povrsina stana: 373m²

Cena: 1.200.000€


Opis: Na prodaju, stan povrsine 202m² i posovni prostor povrsine 171m² smesteni u okviru luksuznog kompleksa Energoprojekt u hercegnovskom na selju Savina.

Apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe i dva velika kupatila. Dizajnerski stan sa visokokvalitetnim završnim materijalima ima potpuno opremljena kupatila i ugradne plakare u dnevnom boravku i hodniku. Sve sobe imaju električne roletne. Terasa sa panoramskim pogledom na more natkrivena je pergolom, određen je i prostor za đakuzi sa priključkom za vodu. Apartman ima poseban ulaz sa ulice.

Poslovni prostor za restoran nalazi se u prizemlju sa izlazom na šetalište i natkrivenom terasom od 45 m2. Unutrašnjost prostora je otvorenog rasporeda i dva toaleta. Svi prozori u restoranu su panoramski i gledaju na šetalište i more. Budući vlasnici imaju mogućnost zakupa plaže ispred restorana i dodatne terase za restoran.

Šetalište Pet Danica poznato je po dužini od 7 kilometara. Duž šetališta se nalaze brojne plaže, kafići, restorani, marina za jahte, centri za vodene sportove itd. Šetalište je nedavno obnovljeno i idealno je mjesto za biciklizam i šetnju. Stari grad i čuvena Forte Mare su na pješačkoj udaljenosti.

Udaljenost do aerodroma Tivat – 15 km, do aerodroma Dubrovnik 35 km.


Fotografije:

Prodaja stanova hercegnovska rivijera - Stan i poslovni prostor pogodan za restoran smesteni na obali mora, Savina

Prodaja stanova hercegnovska rivijera - Stan i poslovni prostor pogodan za restoran smesteni na obali mora, Savina


Galerija:

This slideshow requires JavaScript.


 

 

Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

 

Nekretnine Svetionik | Svetionik Nekretnine

 


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com