prodaja luksuzni stanovi kompleks herceg novi nekretnine s248 6

Stanovi u luksuznom zatvorenom kompleksu, 23m2-187m2 – Herceg Novi, Topla

  • 00 m2
  • Namesten
  • Bez tereta

Stanovi u luksuznom zatvorenom kompleksu – Herceg Novi, Topla

ID-S248
Kategorija: prodaja
Vrsta: stanovi
Opstina: Herceg Novi
Grad: Herceg Novi
Lokacija: Topla

Cena: pozovite nas


Opis: Na prodaju – stanovi u luksuznom kompleksu zatvorenog tipa sa cetiri bazena u tihom i mirnom kraju grada. Kompleks je udaljen od guzve i buke, a istovremeno u neposrednoj blizini svih bitnih ustanova i desavanja. Vredi pogledati.

[ultimatetables 1 /]

Kompleks se sastoji od zgrada sa tri do cetiri etaze. U kompleksu je ukupno 9 objekata, iako vizualno postoji sest (tri objekta su dvojna). Svaka zgrada ima posebnu gradjevinsku dozvolu. Apartmani su vrlo prostrani, uglavnom sa dve ili tri spavace sobe, sa apartmanima u rasponu veličina 70-140 m². Kompleks ima i nekoliko studija i manjih apartmana (23m2, 48m2, 57m2, 60m2)

Dve zgrade, blize reci, su dizajnirane za one koji zele da zive u odvojenoj kuci. To su:

Zgrada №1 – “townhouse”, sa ukupnom povrsinom od 500m2 za dvije porodice;

Zgrada №2 – kuca za jednu porodicu, površine od oko 300m2.

Oba objekta imaju svoja zemljista i nasipe uz planinsku rijeku. Svi apartmani imaju otvoren panoramski pogled na more. Svi apartmani ukljucuju i besplatno parking mjesto.

Okolno podrucje je oblozeno prirodnim kamenom. Tri velika bazena za odrasle i jedan bazen za djecu su ukras kompleksa. U krugu su i decije igraliste i rostilj. Bazen se puni cistom vodom iz planinskog potoka.

Podovi su izradjeni od kvalitetne keramike i parketa, sa podnim grejanjem instaliranim na mestima koja to zahtevaju. Prozori su od najkvalitetnije bele hrastovine. Kupatila su u potpunosti opremljena. Kuhinjska oprema nije ukljucena u cenu.

Kompleks opsluzuje kompanija za upravljanje. Njen posao je da se odrzi bezbednost kompleksa i njegovih stanara, organizacija i odrzavanje nesmetanog funkcionisanja svih tehnickih sistema, odrzavanje sanitarnih uslova vode u bazenima, ciscenje, odvoz smeca, pruzanje informacija i konsultantske usluge, pomoc u postavljanju apartmana, pruzanje sirokog spektra usluga, kao sto su ciscenje prozora, dodatno uredjenje stanova, itd…

Polozaj kompleksa je izuzetno lep. Kompleks nije u gustoj urbanoj sredini, nalazi se u izolovanom sumovitom podrucju, uz planinski potok, koji daje hlad u letnjem periodu, a uz to je i izvor napajanja rezervnom vodom. Svi bazeni kompleksa koriste tu istu vodu. Udaljenost do mora je oko 7 minuta laganog hoda.


Foto-galerija

This slideshow requires JavaScript.


 


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com