z033 prodaja plac zemljiste urbanisticka parcela herceg novi investicija 3

Urbanizovano zemljste sa pogledom na more – Zelenika, Herceg Novi

  • 6000 m2
  • Prazan
  • Bez tereta

Prodaja placeva Herceg Novi – Urbanizovano zemljste / plac sa pogledom na more, Zelenika

ID-Z033
Kategorija: prodaja
Vrsta: plac / gradjevinsko zemljiste
Opstina: Herceg Novi
Mesto: Zelenika
Lokacija: Zmijice
Povrsina: 6.000 m2
Cena: na upit


Opis: Na prodaju, plac povrsine 6,000 kvadratnih metara, sastavljena iz 12 urbanistickih parcela i pogodna za izgradnju vise manjih objekata i to vile sa bazenom, apartmenskog kompleksa sa bazenima, …


Fotografije:

z033 prodaja plac zemljiste urbanisticka parcela herceg novi investicija 1


Foto-galerija:

This slideshow requires JavaScript.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, plac ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

Urbanizovano zemljiste Herceg Novi | Plac Herceg Novi | Urbenizovano zemljiste Zelenika | Plac Zelenika | Prodaja placeva Zeleika | Prodaja placeva Herceg Novi | Svetionik Nekretnine


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com