nekretnine crna gora primorje vila bar utjeha K492 21nekretnine crna gora primorje vila bar utjeha K492 30nekretnine crna gora primorje vila bar utjeha K492 35nekretnine crna gora primorje vila bar utjeha K492 501nekretnine crna gora primorje vila bar utjeha K492 601

Ekskluzivna luksuzna vila na obali Jadranskog mora – Utjeha, Bar

  • 497 m2
  • 5 Soba
  • 4 Parking
  • 5 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta

Ekskluzivna luksuzna vila na obali Jadranskog mora

1,250,000€

ID-K492

Vila se nalazi u mestu Utjeha, 8km udaljenom od grada Bara, ukupne povrsine 497 m2. Vila se nalazi 10m od vode i 25m od male pescane plaze, sa uredjenim prilazom do vode. Ogradjena je visokim kamenim zidom sa ogradom od kovanog gvozdja, koji stvara osecaj privatnosti i udobnosti u vrtu sa palmama, mandarinama i limunom. Vila se sastoji iz dva dela – glavne zgrade i objekta za zaposlene sa posebnim ulazom.
Objekat za zaposlene se sastoji od jednosobnog stana sa kuhinjom, kupatila, balkona i uređenog potkrovlja.
Ulaz u glavnu kucu pocinje sa sirokim kamenim stepenicama koje vode do verande, uokvirene stubovima. Masivna dvokrilna ulazna vrata su izradjena od dekorisanog drveta na metalnoj bazi. Svi dijelovi od drveta su radjeni po porudzbini i uvezeni iz Španije.
U prizemlju, celi prostor je uredjen kao jedan entitet, funkcionalno rasporedjen. Tu je velika soba sa otvorenim kaminom od mermera i granita, belo-zelena trpezarija sa ovalnim staklenim stolom i velika kuhinja, potpuno opremljena za kulinarske egzibicije. Bela trpezarija sa jednim celim zidom u staklu komunicira s terasom na prvom spratu. Ovu terasu krasi veliki okrugli sto, gdje je i u tople zimske dane i u toku leta moguce ugodno provesti vreme. Kauc je udobno smesten u uglu. Gotovo cela terasa na prvom spratu je pokrivena od sunca i kise nadstresnicom terase na gornjem spratu, naslonjenom na bele stubove. Mali bazen sa slatkom vodom je postavljen izmedju stubova. Podvodna rasveta stvara jedinstven utisak u vecernjim satima. U prizemlju se nalazi i TV soba sa video i audio sistemom, ugaone garniture i panoramskim prozorima od poda do plafona, sa pogledom na more i vrt. U neposrednoj blizini je gostinjsko kupatilo sa tus kabinom od neobradjenog granita.
Na drugom spratu su polukruzne spiralne stepenice. Tu je glavna spavaca soba sa staklenim zidovima i terasa s pogledom na more. U ovoj sobi nalazi se kupatilo, urađeno od travertino mermera. Vrata dnevnog boravka vode u drugu sobu, gdje je radna soba i kupatilo s tus kabinom. Ovde je sav prostor opremljen Italijanskim namestajem, cvrstim, kvalitetnim i udobnim. Radna soba ima kauc, koji se, ako je potrebno, moze se prosiriti i koristiti kao ležaj. Ako nema potrebe za osobljem ili obezbjedjenjem, moguće je ujediniti oba objekta u ravni drugog sprata. U ovom slucaju, drugi sprat će se sastojati od tri spavace sobe, radne sobe (jos jedna spavaca soba), dvije terase i tri kupatila.
Na trecem spratu je jedna prostrana sala za zabavu. Tu je skupi sto za bilijar, uvezen iz Nemacke prema posebnoj narudzbini. Sa strane je sto za kartanje. Ovaj sprat i soba za zabavu su pod pod polukruznim krovom, sa sivim mermernim podom. Staklena vrata vode do otvorene terase treceg sprata. Malom intervencijom, treci sprat se moze pretvoriti u dve prostrane spavace sobe ili podeliti u jednu spavacu sobu i sobu za bilijar.

This slideshow requires JavaScript.

Ekskluzivna luksuzna vila na obali Jadranskog mora – Utjeha, Bar


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com