Vila na samoj obali mora luksuzno opremljena i namestena - Kotorprodaja kuca prcanj prvi red 7prodaja kuca prcanj prvi red 8Vila na samoj obali mora luksuzno opremljena i namestena - Kotorprodaja kuca prcanj prvi red 10prodaja kuca prcanj prvi red 21

Vila na samoj obali mora luksuzno opremljena i namestena – Kotor

  • 497 m2
  • 4 Soba
  • 4 Parking
  • 5 Kupatila
  • Namesten
  • Bez tereta

Prodaja – ekskluzivna vila na obali mora, Kotor

ID-K510

Parcela: 910 m²
Kuca: 497 m²
Parking: 4 vozila
Podrum: Sauna i Vinarija
Prizemlje: Dnevni boravak,trpezarija,kuhinja, teretana i kupatilo.
Prvi sprat: Cetri sobe sa kupatilom i dvije terase.
Drugi sprat: Dnevni boravak sa bilijarom, biblioteka, tv sala,
kartarnica i kupatilo.
Dvoriste: Bazen 11m x 4m, tehnicka prostorija sa opremom
sistema pametne kuce i ljetnja kuhinja.


Prodaja luksuzne vile u Crnoj Gori, u naselju Prčanj, 4km od Kotora, pored jednog od najpoznatijh spomenika kulture Crne Gore – Tre Sorelle, uz samo more.

Izgrađena je na placu od 910m2. Površina kuce je 497m2.Ima 4 parking mesta.

U podrumu se nalazi sauna za 6 osoba, i vinarija (podrum vina)

U prizemlju kuce se nalazi trpezarija, kuhinja, dnevni boravak, teretana i kupatilo.

Prvi sprat se sastoji od 4 spavaće sobe svaka sa kupatilom, dve velike terase jedna okrenuta prema moru, a druga prema bazenu.

Drugi sprat je jednistveni dnevni boravak koji sadrzi tv salon, biblioteku, salon za zabavu (tj. bilijar) i kartarnica (za igranje kartama) kao i kupatilo i garderober.

U sklopu kuce ima tehnička prostorija u kojoj se nalaze pumpe za bazen, uređaji za nadzor objekta, kao i centralni pogon parnog grejanja i hladjenja (sistem fenkojlera – toplotna pumpa).

Podno grejanje u prizemlju kuce kao i svim kupatilima.

U sastavu kuće je i letnja kuhinja, kao i bazen 11x4m, sa dogrejavanjem vode preko toplotne pumpe.

Kuća je opremljena antikvitetnim namestajem.


prodaja kuca prcanj prvi red 45

prodaja kuca prcanj prvi red 51


This slideshow requires JavaScript.


Garancija najnizih cena na:

svetioniknekretnine.com

best price

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za željenu nekretninu. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail info@svetioniknekretnine.com i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade.

Uslovi i odredbe garancije

Kako se cene često menjaju, vlasnici, investitori, agencije i posrednici nisu u prilici da nas uvek, na vreme kontaktiraju radi ažuriranja cena. Ali Vam bez ozira na to mi garantujemo najnizu mogucu cenu. Sve sto treba je da nam posaljete e-mail na info@svetioniknekretnine.com.

Vaš e-mail treba da sadrži sledeće informacije:

* Vaše ime i kontakt informacije

*Link na kome ste našli nižu cenu predmetne nekretnine

*Nepotpuni ili netačni e mail-ovi neće biti uzeti u obzir.

svetionik nekretnine logo

SVETIONIK NEKRETNINE
portal za oglasavanje nekretnina
svetioniknekretnine.com

 

Kuca, vila, stan, apartman, zemljiste ili poslovni prostor – sve sto trazite na jednom mestu. Bilo da kupujete ili prodajete nas portal je izbor za vas. Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju.
Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno.

* Jednostavnim klikom na dugme KUPUJEM ispod ovog teksta i ispravnim popunjavanjem upitnika u najkracem mogucem roku na svoj mejl dobicete kompletnu ponudu nekretnina u skladu sa vasim zeljama i potrebama.

kupujes nekreninu

 

 

* Na isti nacin funkcionise i dugme PRODAJEM. Jednostavnim klikom dolazite na stranicu sa formularom cijim popunjavanjem i slanjem dospevate u nasu bazu. Naravno, u obzir dolaze samo pravilno popunjeni formulari.

nekretnine svetionik

Nekretnine Kotor | Luksuzne nekretnine Kotor | Vila Kotor | Vila na obali mora | Luksuzna kuca na obali mora | Svetionik Nekretnine


Agent

Mobile: +382 69 986 295

Jedinstveni katalog odlicnih prilika za investiciju. Jednostavnom pretragom ili slanjem upita sa vasim zeljama na e-mail kao povratnu informaciju dobicete kompletnu ponudu nekretnina na trzistu trenutno. info@svetioniknekretnine.com